Home
O danima
Sudjelovanje
Program
Sponzori
Sponzori
Posebnosti
Kako je bilo?
 

 

 

 

 

 

predavanja :: radionice :: okrugli stol :: prezentacije :: izložba


Program :: Prezentacije srijeda :: petak


Komercijalne prezentacije namijenjene su užem krugu ljudi, prvenstveno potencijalnim poslovnim partnerima. Iako je ulaz slobodan, ona je poluzatvorenog tipa, za ljude koji su upućeni u tematiku i s kojima se lako može ostvariti dvosmjerna komunikacija (u vidu pitanja, sugestija, prijedloga i sl.). Prezentacije se održavaju u maloj dvorani HKD.


Srijeda, 12. lipnja 2002.

Vrijeme Tema Organizator
12:30-13:30   FIMA Vrijednosnice

Cyber Tr@ders - THE STOCK GAME, virtualna igra dionicama

To je virtualna igra dionicama u kojoj igrači mogu pokazati svoje znanje i umješnost u trgovanju vrijednosnim papirima na hrvatskom tržištu kapitala. Nakon besplatne registracije i upisa osnovnih podatke o sebi, koristeći dobivenuo korisničko ime i lozinku, igrači mogu početi trgovati vrijednosnim papirima, a na osobnom računu igrača nalazi se 100.000,00 kuna (naravno virtualnih). Ulaganjem virtualnih 100.000,00 kuna u dionice trgovačkih društava u Republici Hrvatskoj, igrači kreiraju vlastiti portfelj vrijednosnih papira i naravno zarađuju, a najuspješnije čekaju vrijedne mjesečne nagrade te glavna, godišnja nagrada u igri Cyber Tr@ders - THE STOCK GAME


Petak, 14. lipnja 2002.

Vrijeme Tema Organizator
14:00-15:00 IT Center e-Learner (LMS) IT Center


Opis: U uvodu će biti govora o svjetskom SCORM standardu koji propisuje okolinu sustava za udaljeno učenje. Nakon kratkog pregleda arhitekture pokazat ćemo kako se koristi LMS. Različitim prijavama na aplikaciju vidjet ćemo module: content delivery, administration, mentoring, tracking i collaboration. Za vrijeme prezentacije, u jednoj od učionica IT Center-a u Zagrebu bit će organiziran virtualni razred s mentorom u koji ćemo ući on-line i uključiti se u proces učenja.