Home
O danima
Sudjelovanje
Program
Sponzori
Sponzori
Posebnosti
Kako je bilo?
 

 

 

 

 

 

izložba :: Hinko Show :: HThinet i Algebra

Posebnosti

U sklopu Hrvatskih dana Interneta od 11.-14. lipnja na Trgu Republike Hrvatske održat će se dva posebna programa Hinko Show i HThinet/Alegbra Show za djecu, učenike i mladež. Dođite, naučite, surfajte i dobro se zabavite uz voditelje Ivanu Plechinger i Mirka Fodora.

Hinko Show

HThinetov dječji portal Hinko - od zabave do informacije, od igre do edukacije!

Jedan i jedini hrvatski dječji Internet lik Hinko predstavit će se malim surferima i svima onima koji posjete njegov šator na riječkom Korzu 11. i 12. lipnja. U sklopu Hrvatskih dana Interneta, najveći hrvatski ISP HThinet je pripremio niz edukativnih i zabavnih događaja za svoje najmlađe surfere, ali i one koji tek ulaze u bogati svijet Interneta. Tijekom dvodnevnog susreta s dječjim portalom Hinko, mali će se internauti moći dobro zabaviti, ali i ponešto naučiti. Na svoja Internet pitanja dobit će prave odgovore, upoznati se sa sadržajima dječjeg portala i otkriti kako je jednostavno crtati na računalu. Najviše će ih vjerojatno obradovati igre i nagrade koje mogu osvojiti pridruže li se svojim vršnjacima u Hinkovom šatoru u Rijeci. Uz slaganje puzzli i besplatno surfanje Internet prostranstvima, za male surfere je pripremljen i raznovrsni zabavni program kroz koji će ih voditi djeci dragi voditelji Ivana Plechinger i Mirko Fodor

Hinka više i ne treba posebno najavljivati jer ovdašnji klinci već žive s Hinkovim portalom, šalju mu svoje crteže, priče i poruke, chataju i komentiraju sve što ih zanima ili muči. U gotovo godinu dana svog postojanja, dječji portal Hinko se poprilično razvio i narastao u pravi veliki portal po mjeri malih sufera. Sadržaja na Hinkovom portalu ne nedostaje - od zabave do informacije, od igre do edukacije. Poučne sadržaje lako je pronaći u rubrikama Znaš li?, Pitalicama i Mogu ja, a u samoj blizini su i Dječji vodiči koji će ih provesti kroz njima zanimljiva događanja - od dječjih kino predstava, televizijskih emisija do različitih slobodnih aktivnosti . One primamljive i neobične informacije smjestile su se u Zanimljivostima, a nove detalje o popularnim igricama donosi Gamer. U Zvjezdarnici će mali surferi naići na poznate osobe koje će im otkriti neke nove detalje o svom djetinjstvu i putu do slave, a zarone li u Svijet fantazije susrest će se s bajkovitim likovima poput vila ili goblina i saznati tajne koje ih okružuju. Dobru Internet zabavu naći će u zanimljivim igrama i vicevima, a zažele li se nagrada dovoljno je da pošalju najbolji crtež toga tjedna ili napišu najdomišljatije završetke priča. Sve to i još mnogo toga zeleni svemirac krije na svom dječjem portalu očekujući nove internaute.