Home
O danima
Sudjelovanje
Program
Sponzori
Sponzori
Posebnosti
Kako je bilo?
 

 

 

 

 

 

izložba :: Hinko Show :: HThinet i Algebra

Posebnosti

U sklopu Hrvatskih dana Interneta od 11.-14. lipnja na Trgu Republike Hrvatske održat će se dva posebna programa Hinko Show i HThinet/Alegbra Show za djecu, učenike i mladež. Dođite, naučite, surfajte i dobro se zabavite uz voditelje Ivanu Plechinger i Mirka Fodora.

HThinet i Algebra

Tijekom Hrvatskih dana Interneta vodeći hrvatski ISP HThinet i informatičko učilište Algebra pripremili su zabavu, ali i Internet radionicu za sve sadašnje i buduće surfere u Rijeci i sve one koji se tih dana tamo nađu. Zgodno je što svi sudionici radionice kući neće otići praznih ruku - čeka ih zgodna majica HThineta s njihovom e-mail adresom. Dobra je to prilika za Internet početnike da saznaju nešto više o mediju s kojim je komunikacija danas najjednostavnija i najbrža.

Uz instruktore Algebre koji će odgovarati na sva pitanja sudionika radionice, početnici će steći osnovna znanja o korištenju Interneta i otvoriti svoj prvi e-mail. Korisnikom Internet usluga HThineta mogu postati odmah jer ih na istom mjestu čeka i štand na kojem će se moći besplatno registrirati, a nakon što usvoje prva Internet znanja registrirati se mogu i online na stranicama www.hinet.hr.

Oni iskusniji surferi moći će dva dana besplatno surfati Internetom i chatati u cyber cafeu.